Kami Percaya Anda Datang Ke Laman
Web Ini Untuk Mencari Rahsia
Hidup Sihat Walafiat (Sejahtera).

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud:
“Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya.
Apabila sesuai ubat itu terhadap
penyakit tersebut, maka sembuhlah
ia dengan izin Allah”

Ramai Orang Tidak Percaya Bahawa Air Yang Sihat Lagi Menyihatkan Merupakan Punca Kepada Rahsia Sihat Walafiat Diri Anda Kerana AIR Lebih-Lebih Lagi Air Penawar Seperti Air Zam-Zam Adalah Air Terbaik Di Dunia Yang Telah Wujud Lebih 5,000 Tahun Dahulu Semenjak Zaman Nabi Allah Ismail & Nabi Ibrahim Alaihissalam..

Cuba anda buka Al-Quran dan pergi
ke Surah Al-Waqiah ayat 68 yang
bermaksud,

“SELAIN DARI ITU, TIDAKKAH KAMU MELIHAT (MEMERHATIKAN) AIR YANG KAMU MINUM”

Mustahil Allah Berfirman sebegitu CANTIK & INDAH dalam Kitab AgungNya iaitu AL-QURAN dan diturunkan kepada Kekasihnya Nabi Muhammad SAW tetapi Allah tidak menyediakan AIR ZAM-ZAM sebagai BUKTI KEBESARAN & RAHMAT DIA kepada hamba-hambaNya.

Begitulah apa yang berlaku kepada Prof Dato Dr Noordin Darus, seorang Doktor Pakar Perubatan yang telah disahkan menghidap Kanser Darah (LYMPHOMA) pada April 2001 dan Doktor Pakar memberitahu beliau hanya ada masa 3 hingga 6 bulan sahaja untuk hidup disebabkan seriusnya sakit kanser yang beliau hidapi.

Pada mulanya beliau tidak dapat menerimanya kerana beliau sebagai seorang doktor & juga sentiasa memberi ceramah tentang bab kesihatan boleh berlaku keatas dirinya.

Rawatan KIMOTERAPI yang beliau terima di Hospital Universiti tidak banyak membantu kesihatan beliau.

Allah Maha Kaya dimana sahabat-sahabat yang datang melawat beliau membawa AIR ZAM-ZAM untuk beliau minum sebagai IKHTIAR dengan harapan dapat membantu meringgankan sakit yang beliau hidapi itu.

Ketika Dr Noordin menjalani rawatan kanser darah, air yang berbeza mampu memberikan tindak balas berbeza terhadap tubuh badannya. Kalau minum ‘air masak’ sahaja, beliau lebih mudah berasa sakit dan mual selepas menjalani rawatan kimoterapi. Tetapi kalau minum air seperti air zam-zam, reaksinya positif.

Daripada reaksi ini, beliau semakin teruja untuk meneroka teknologi penapis air. Dengan penyelidikan sendiri serta sedikit modal dari simpanan, beliau mula mengeluarkan prototaip sistem penapisan air yang mengaplikasikan teknologi dan teknik yang bersesuaian dengan falsafah beliau.

Cukup menarik sekali, apabila dirinya mendapat reaksi positif terhadap air yang dihasilkan oleh mesin prototaip tersebut.

Maka lahirlah RX-WATER pada tahun 2003 dimana “RX” dalam kamus kedoktoran bermakna “UBAT” atau “PRESCRIPTION” yang disyorkan oleh doktor yang merawat pesakitnya dan “WATER” adalah “JENIS UBAT” dimana ia mungkin dalam bentuk pil, herba, cecair dan sebagainya.

Sebenarnya Penapis Air Rx-Water juga lebih dikenali sebagai “TERAPI AIR PENYEMBUH AURA”..

Fikir-fikirkan dengan penuh
HIKMAH akan tafsir ayat
Al-Quran di bawah ini..

MENGAPA AIR MENJADI
IBU SEGALA UBAT
ATAU
PENAWARNYA?
– Prof Dato Dr Noordin Darus –
Saksikan video di bawah ini..

Apa yang ada dalam fikiran anda
selepas menonton video di atas ??

HEBAT BUKAN RX-WATER NI..!!

Daripada video tersebut, anda
dapat menyaksikan sendiri
KEKUATAN
Rx-Water dengan Air Zam-Zam
yang hampir sama besar luasnya
bukaan alat yang digunakan untuk
mengukur aura air yang dibuat kajian
berbanding dengan beberapa jenis
air lain yang berada dalam pasaran !!

Untuk pengetahuan anda,
KANDUNGAN MINERAL
yang terdapat dalam
Rx-WATER MENDEKATI 70%
kandungan mineral
yang terdapat dalam
AIR ZAM-ZAM..

Sila tonton video
di bawah ini yang bertajuk
“UNIKNYA RX-WATER”..

Anda akan mendapat jawapannya
dalam video tersebut..

Itulah kelainan Penapis Air Rx-Water yang dicipta oleh Prof Dato Dr. Noordin berbanding dengan banyaknya penapis air yang berada dalam pasaran seperti COWAY, ELKEN, KANGEN, DIAMOND, BIO PURE dan beratus-ratus lagi daripada kecil hingga besar, ringan dan berat sebab yang membezakan Rx-Water dengan jenama di atas ialah RX-WATER adalah jenis AIR PENAWAR..!!

Disebabkan darah dalam tubuh kita berpunca daripada air yang kita minum, maka tak dapat tidak anda perlulah kepada MINUM AIR YANG SIHAT kerana 70% sel-sel tubuh kita terdiri daripada air.

AIR TIDAK SIHAT = TUBUH TIDAK SIHAT

MASALAHNYA AIR APA YANG ANDA MINUM?

Daripada situ, dengan berpandukan kurniaan hidayah dan ilham dari Allah SWT, beliau membuat berbagai-bagai kajian (Research & Development) untuk mendapatkan satu sistem penapis AIR PENAWAR yang dapat menyamai 70% kandungan mineral AIR ZAM-ZAM kerana air zam-zam adalah AIR PENAWAR TERBAIK DI DUNIA dan telah wujud lebih daripada 5,000 tahun semenjak zaman Nabi Ismail & Nabi Ibrahim lagi.

Itulah KELAINAN dan ISTIMEWAnya Rx-WATER berbanding dengan penapis air yang banyak terdapat dalam pasaran Malaysia yang menggunakan bermacam-macam sistem dimana ada baiknya dan ada kekurangannya dalam berbagai bentuk, size, tinggi, kecil, besar atau sederhana besar dan bermacam-macam lagi hampir beratus juga, yang sudah terkenal mahupun yang tak terkenal semuanya menggunakan sistem penapisan air yang berbeza dari segi konsepnya.

Disini ingin kami tegaskan kepada anda yang bercadang untuk memiliki satu sistem penapis air di rumah iaitu perbezaan yang nyata antara Rx-Water dengan lain-lain jenama adalah seperti berikut.

Perbandingan Antara Sistem
Penapis Air Rx-Water
Dengan
Penapis Air R.O. Water
Yang Banyak Terdapat
Dalam Pasaran
Di Malaysia

VIDEO TESTIMONI…

Saksikan video Testimoni di bawah ini daripada Pengguna Rx-Water kami yang telah menderita SAKIT KRONIK dimana Rx-Water telah dapat MEMBANTU masalah penyakit mereka.

Sebagai manusia kita harus berusaha bagi mengubatinya, walaupun hanya dengan bantuan air sahaja. Ia bukanlah sesuatu yang menghairankan kerana kuasa penyembuhan itu ditentukan oleh Allah S.W.T. Disamping berusaha hendaklah kita perbanyakkan ibadat dan berdoa serta terus bertawakkal kepadaNya. Semoga penyakit kita sembuh dan masalah yang dihadapi selesai.

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: “Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila sesuai ubat itu terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah ia dengan izin Allah.”

KANSER OTAK, TULANG, KENCING MANIS, BUAH PINGGANG & JANTUNG

KANSER DARAH

SUAMI SAKIT BARAH

ANAK SAUDARA MELECUR BADAN

KAKI MELECUR TERKENA MINYAK TAR PANAS

SAKIT KEPALA

KENCING MANIS, RABUN KEDUA-DUA MATA & PEROKOK TEGAR

BAPANYA SAKIT USUS

SAKIT PERUT YANG AMAT SANGAT

KEMALANGAN TERUK

ANAK SAKIT KULIT

ANAK SIHAT

BATUK-BATUK SEKEMBALI DRPD UMRAH

SAKIT GUSI GIGI

SAYURAN BEBAS DRPD BAHAN KIMIA & BAU HILANG

KATA-KATA MOTIVASI PENGGUNA RX-WATER

Saksikan Testimoni Daripada
Pengguna Rx-Water Kami
Yang Terkumpul Dalam Buku
“UNBELIEVABLE –
BUT TRUE TESTIMONIES”
Yang Telah Mengamalkan
Minum Rx-Water &
Mendapati Diri Mereka Pulih Daripada
Penyakit Yang Mereka Alami
Selama Ini..

Kisah 1001
Macam Penyakit
Yang Dapat Dibantu Oleh Rx-Water ..

PELIK TAPI BENAR !!!

DIANTARA TESTIMONI YANG
DITERIMA DARIPADA
PELANGGAN RX-WATER KAMI..

KISAH PROF DATO DR. NOORDIN DARUS
DALAM AKHBAR UTAMA
TEMPATAN & JUGA DI LUAR NEGARA
TERMASUK JUGA DALAM BUKU PENULIS TERKENAL..


ANUGERAH DALAM NEGARA

YANG DITERIMA OLEH
RX-WATER

Brand tempatan yang diiktiraf oleh badan berkecuali yang telah memilih Penapis Air Rx-Water sebagai satu-satunya penapis air yang menepati piawaian MALAYSIA GOOD DESIGN – mendapat pengiktirafan ini sebanyak 2 kali pada tahun 2005 & 2010. Ini bermakna hanya sistem Penapis Air Rx-Water sahaja dari Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport ke luar negara.

Satu-satunya Sistem Penapis Air buatan/formulasi Malaysia yang dibenarkan untuk dieksport dan kini telah memasuki pasaran Singapura, Thailand, Brunei & Indonesia (mendapat pengesahan dan kelulusan yang ketat di negara-negara ini).

ANUGERAH MALAYSIA GOOD DESIGN PADA TAHUN 2005

ANUGERAH MALAYSIA GOOD DESIGN PADA TAHUN 2010

PENGIKTIRAFAN DARIPADA
PERSATUAN PENGGUNA
ISLAM MALAYSIA

Rx-Water adalah yang PERTAMA dan satu-satunya produk Penapis Air dalam negara yang menerima Pengiktirafan daripada PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM) selain telah mendapat Pengesahan HALAL JAKIM.

Untuk pengetahuan anda, PPIM membuat pemeriksaan yang KETAT, TELITI dan LENGKAP ke atas sesuatu produk yang hendak mendapatkan pengiktirafan HALAL mereka.

Sebab itulah tidak banyak produk daripada luar negara yang mendapatkan pengiktirafan daripada PPIM walaupun produk mereka telah mendapatkan pengesahan HALAL daripada JAKIM.

ANTARA PELANGGAN KAMI
YANG BERPUASHATI DENGAN
PEMASANGAN RX-WATER
DI RUMAH MEREKA

PELANGGAN RX-WATER
TERMASUKLAH
ORANG KENAMAAN
& SYARIKAT SWASTA

Dengan pengiktirafan sebegini,
tidak hairanlah yang pengguna
Rx-Water terdiri ramai
daripada para VVIP negara..


Prof. Dato Dr. Noordin Darus
selalu berpesan dalam ceramah kesihatannya..

“Jika Anda Fikir Kesihatan Itu Mahal,
Cubalah Kesakitan”

kerana kesihatan itu
tidak ternilai harganya…

“YANG SIHAT MEMPUNYAI
SERIBU IMPIAN,
TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU…….
Nak Baik, Nak Sihat & Nak Sembuh
Jam tu Jugak !!”

Sesungguhnya mencegah itu
bukan saja lebih mudah tetapi juga
lebih menjimatkan
berbanding dengan mengubati…

Tahukah anda kos merawat kanser
adalah jauh lebih mahal dari
harga Penapis Air Rx-Water ini !!

Masih ragu-ragu?
Hubungi ejen/dropshipper kami di bawah..

Kami gembira untuk berkongsi dengan
anda tentang kebaikan
Penapis Air Rx-Water
atau lebih dikenali juga dengan
“TERAPI AIR PENYEMBUH AURA” ini..

Anda telah melihat banyak bukti-bukti testimoni bervideo dan bergambar malah daripada pelanggan Rx-Water kami sendiri yang sudi dan ikhlas memberi testimoni mereka tanpa kami paksa.

Kami juga telah kemukakan banyak fakta saintifik dan juga ayat-ayat Al-Quran yang menyokong kajian yang dilakukan oleh Prof Dato Dr. Noordin Darus malah hidayah dan ilham yang beliau dapat daripada Allah SWT semasa mengharungi sakit kanser darah tahap 4 membantu beliau untuk mencipta Sistem Penapis Air Penawar Rx-Water yang lebih dikenali juga sebagai “TERAPI AIR PENYEMBUH AURA”.

Bertindaklah sekarang kerana masa tidak menunggu anda dan penyakit itu boleh datang pada bila-bila masa tanpa kira SIAPA DIRI ANDA!!

HARGA PENAPIS AIR RX-WATER

SM - RM2590
S/S - RM2690

SM - RM3590
S/S - RM3690


CARA NAK ORDER

SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA

DZULKIFFLY BIN ABDULLAH MUNIR
No SSM: 002382750-V

BAYARAN ANDA ADALAH
SELAMAT DENGAN
PAYMENT GATEWAY TOYYIBPAY

SELEPAS SISTEM KAMI TERIMA
BAYARAN ANDA,
KAMI AKAN PROSES..


PENGHANTARAN ORDER ANDA…

Akan dilakukan oleh HQ DND melalui syarikat kurier & anda akan menerima
tempahan anda dalam masa 4 ke 5 hari bekerja…

Terima kasih kerana membuat pembelian dengan pihak kami…

Nama Saya: Dzulkiffly
No ID DND: MY1507312-001
No Hotline: 6019-6492127

Saya adalah AGEN SAH Produk Kesihatan Dr Noordin Darus (DND)
yang berdaftar dengan syarikat DND World Sdn Bhd semenjak tahun 2006 lagi & antara
Ejen produk Dr Noordin Darus yang paling aktif di seluruh
Malaysia secara Online/Offline..

Sila Klik Whatsapp Sekarang Untuk Sebarang Bantuan.
Kami sedia membantu anda..